top of page

Informasjon

Vi kan tilby

 

Vi utfører all vanlig tannbehandling som hvite fyllinger, porselensfyllinger, rotfyllinger, kroner, implantater, kirurgi, tannkjøttsbehandling og bleking. Vi har digitale røntgen apparat med meget lav stråledose. Dersom du trenger behandling av spesialist henviser vi deg videre. Dersom du som pasient ønsker årlig innkalling får du time tilsendt på SMS. Mange mennesker er engstelig når de skal til tannlegen, derfor er det viktig for oss at du alltid føler deg ivaretatt og trygg når du er hos oss.

Bleking/kosmetisk

Hvis du ønsker å bleke tennene dine må du først ha en konsultasjon. Da sjekkes du for, f.eks hull, pusseskader eller tannkjøttsbetennelse, som bør behandles før bleking.

Når du er ferdig med   forbehandlingen, vil vi ta en avstøpning av tennene.  Det vil bli laget en skinne som passer til dine tenner. Opplæring og utlevering av blekegele fåes på klinikken.

Av og til kan tenner bruke tid før de lysner, men vanlig behandlingstid er ca 1-2 uker. Denne blekemetoden er anerkjent, og gir få bivirkninger. Det kan forekomme ising under bleking. Derfor anbefaler vi at du skyller munnen med fluorskylleveske fra apoteket.

Ammende og gravide frarådes bleking. Vi vil også gjøre deg oppmerksom på at det er bare tannemalje som blekes, ikke gamle fyllinger eller kroner.

Implantater/kirurgi

Nyttige lenker

Vi urfører vanlig generell kirurgi som; biopsier av slimhinne, visdomstannskirurgi og i enkelte tilfeller implantatkirurgi.

Dersom vi mener det er hensiktsmessig å henvise deg videre gjør vi det. Noen typer kirurgi og tannkjøttsbehandling får refusjon av HELFO, dette vil du få informasjon om når du kommer til oss for undersøkelse eller behandling.

bottom of page