top of page

om oss:

Dette er teamet som jobber på klinikken


Tannlege Tone K. Gran

Jeg ble uteksaminert ved odontologiske fakultet i Oslo våren 1995. Jeg har jobbet i den offentlige og private tannhelsetjenesten, men startet egen privatpraksis i 1998. Jeg trives godt med yrkesvalget, og synes samarbeidet med pasientene er spennende og utfordrende. Det er viktig for meg at pasienten blir hørt, og at alle som blir behandlet  føler seg godt ivaretatt.

På fritiden liker jeg sjø og seil om sommeren, og snø og ski om vinteren.

Tannlege Anna Fasting


Jeg ble uteksaminert ved det odontologiske fakultet våren 1997, og jobbet både i den offentlige og den private tannhelsetjenesten. Jeg har et ønske om å videreutvikle meg, og prøver jevnlig å oppdatere meg med kurs. Jeg ønsker en åpen dialog med mine pasienter, og god kommunikasjon slik at alle skal føle seg trygge.

På fritiden hopper jeg fallskjerm, og er veldig glad i fjell og naturopplevelser!

IMG_7534.jpg

Tannhelsesekretærene Anniken O. Carlsen og Kari Anne Myhre Fon. 

Anniken og Kari Anne er de som tar deg imot på telefonen, sørger for at alt utstyr er sterilt, bestiller varer- og holder orden på pasientkartoteket. De er begge veldig glad i helseyrket- og gjør mye for at du som pasient skal føle deg godt ivaretatt. Anniken har båt og sjøliv som hobby, mens Kari  Anne trives med trening og  friluftsliv  .

 

 

bottom of page